Maijā – pēdējā mācību gada mēnesī – Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs piedāvā iespēju skolēniem apmeklēt dārzu programmas “Latvijas skolas soma” ietvaros.

Īpašajā ziedēšanas laikā sadarbībā ar kultūrizglītības programmu “Latvijas skolas soma” sniedzam iespēju iekļaut dārza apmeklējumu kā daļu no skolēnu mācību procesa. Tā ir lieliska iespēja paplašināt skolēnu redzesloku – iepazīt LU Botānisko dārzu kā kultūrvēsturiskā mantojuma sastāvdaļu, kā arī iegūt praktiskas zināšanas botānikas jomā.

Dārza ekskursiju un tematisko nodarbību vadītāji ir pieredzējuši profesionāļi, kuri nodrošina ne tikai informatīvas un izglītojošas ekskursijas, bet arī aizraujošu un interesantu pieredzi, skolēniem praktiski piedaloties tematiskajās nodarbībās. Nodarbību laikā piedāvājam ielūkoties Botāniskā dārza notikumiem bagātajā vēsturē, kā arī aizsargājamo un reto augu pasaulē.

LU Botāniskais dārzs ar lielu prieku gaida skolēnu grupas uz aizraujošām ekskursijām! Mūsu dārzs ir lieliska vieta, kur iepazīt dabas bagātības un mācīties par augiem no visām pasaules malām.

Lai rezervētu ekskursiju vai uzzinātu vairāk informācijas, lūdzu sazinieties ar Ilzi Donovu, zvanot uz tel. +371 26622537 (darba dienās 09.00 – 17.00); e-pasts ilze.donova@lu.lv.

Vairāk par programmu "Latvijas skolas soma" lasiet šeit.

 

Dalīties

Saistītais saturs

Uz Botānisko dārzu ar Skolas somu!
01.11.2023.

Uz Botānisko dārzu ar Skolas somu!