Biodejas nodarbības vadītāja Kristiāna Kalniņa. Foto: Inga Bitere

Jau sesto gadu pēc kārtas 25. jūlijā plkst. 18.30 LU Botāniskā dārza pļavā pretī Palmu mājai, notiks atvērtā biodejas nodarbība "Uzplaukt savā vārdā!", kuru vadīs sertificēta skolotāja Kristiāna Kalniņa. Dalība nodarbībā, iegādājoties biļeti LU Botāniskā dārza apmeklējumam.

Nodarbības vadītāja Kristiāna par gaidāmo notikumu, kas ir par godu savai vārda dienai, stāsta šādi: "BIODANZA jeb biodeja ir ideja par laimīgu un brīvu cilvēku - brīvā un laimīgā pasaulē. Biodanza nosaukums tulkojumā nozīmē “Dzīves Deja” un katra nodarbība ir kā kopīgs, emocionāls ceļojums caur kustību vingrinājumiem, kurus pavada daudzveidīga, atraisoša mūzika. Tas ir aicinājums atraisīt vairāk prieka un pārliecības savā dzīvē, atlaist tos dzīves samezglojumus, kuri visbiežāk mīt zemapziņā un tāpēc tiem nav iespējams piekļūt caur prātu. Dejotprasme un priekšzināšanas nav nepieciešamas. Ja Tev patīk kustēties un atklāt jaunas lietas par sevi un dzīvi, Biodanza ir tieši Tev! "

Nodarbības vadītāja: Kristiāna Kalniņa.

Sert. Biodanza skolotāja, Maģistra grāds veselības zinātnēs, deju/kustību terapeita, mediķa, mākslinieka, pedagoga un Sistēmfenomenoloģijas izglītība. Cilvēka Dizaina un Gēnu Atslēgu konsultants. Biodanza nodarbības un meistarklases vada kopš 2012.gada Latvijā un citur.

Nodarbības laiks: 25. jūlijs, plkst. 18.30 (aptuveni 1,5 – 2 stundas). Ieeja dārzā jau no plkst. 17.30.

Vieta: LU Botāniskais dārzs, pļavā pretī Palmu mājai.

Maksas ieeja dārzā: ieejas biļešu cenas skatīt ŠEIT (pirmdienās ieejas biļetēm ir 30% atlaide).

Maksa par dalību nodarbībā: ziedojums pēc sirds sajūtas.

Kā ģērbties un ko paņemt līdzi: Kustībām ērts apģērbs, kājas vislabāk basas. Ieteicams paņemt dzeramo ūdeni.

Pieteikšanās: kristiana.kalnina@gmail.com vai tel. 29161100 (Kristiāna).

Par Kristiānu un Biodanza metodi: kristiana.biodanzalatvia.lv/lv

       

Dalīties