LU Botāniskā dārza izglītojošo aktivitāšu piedāvājums skolēniem ir papildināts ar jaunu tematisko nodarbību, kurā skolēni varēs iepazīt botāniskajā dārzā pārstāvētās profesijas.

Nodarbība veidota ar mērķi paplašināt skolēnu zināšanas par iespējamām profesijām, ko apgūt nākotnē, iepazīstinot ar profesiju daudzveidību LU Botāniskajā dārzā. Nodarbības laikā skolēni gūs priekšstatu par dažādu botāniskajā dārzā pārstāvētu profesiju darba specifiku un varēs darboties tematiskās aktivitātēs, lai iegūtās zināšanas padziļinātu  un nostiprinātu. Nodarbības ilgums ir aptuveni 75 minūtes, un tās saturs ir pielāgojams dažāda vecuma skolēniem. Maksimālais skolēnu skaits grupā – 30. 

Nodarbība jāpiesaka iepriekš. Nodarbības pieteikšana: agnese.reke@lu.lv vai 67450860 (darba dienās 9.00-17.00).

Nodarbības izmaksas: 30 EUR latviešu vai 35 EUR bilingvāli (krievu-latviešu valoda), papildus jāiegādājas ieejas biļetes skolēniem. Ieejas biļešu cenas atrodamas šeit: https://www.botanika.lu.lv/darba-laiks-cenas/darba-laiks-bilesu-cenas/

LU Botāniskā dārza izglītojošo aktivitāšu piedāvājumā ir vēl 12 citas tematiskās nodarbības par dažādām botānikas tēmām. Nodarbības veidotas, lai skolēni padziļināti apgūtu kādu no plašajām botānikas tēmām un papildinātu skolā iegūtās zināšanas interaktīvā veidā. Ar tematisko nodarbību piedāvājumu var iepazīties šeit: https://www.botanika.lu.lv/ekskursijas-macibas/tematiskas-nodarbibas/.

Dalīties