2019.gada 16.maijā LU Botāniskajā dārzā jau 10.reizi notika augu pasaules izziņas pasākums “Augu aizsardzības diena”, pulcējot zinātkārus skolēnus un citus interesentus no visas Latvijas.

Starptautiskā Augu aizsardzības diena botāniskajos dārzos, pētnieciskajos institūtos un citās ar augu izpēti saistītās iestādēs tiek atzīmēta katru gadu ar mērķi pievērst sabiedrības uzmanību augu pasaules daudzveidībai un tās nozīmei mūsu dzīvē. LU Botāniskajā dārzā 2019.gada 16.maijā Augu aizsardzības dienu atzīmējām jau 10.reizi, aicinot skolēnus un citus interesentus iesaistīties dažādās radošās un izglītojošās akvititātēs.

Kā ierasts, arī šogad pasākums pulcēja lielu skaitu zinātkāru bērnu un jauniešu ar vēlmi iepazīt augu pasauli. LU Botāniskais dārzs pateicas visiem pasākuma apmeklētājiem!

 

2019.gadā Augu aizsardzības diena LU Botāniskajā dārzā notika Interreg Igaunijas-Latvijas pārrobežu sadarbības programmas projekta "Dārza Pērles" ietvaros sadarbībā ar European Plant Science Organization rīkoto pasākumu “Fascination of Plants Day”.

Pasākuma apraksts atspoguļo autora viedokli. Interreg Igaunijas-Latvijas programmas vadošā iestāde neatbild par tajā ietvertās informācijas iespējamo izmantošanu.

Dalīties