29. jūlijā plkst. 18.30 pļavā pie Palmu mājas notiks atvērtā biodejas nodarbība.

Biodejas atvērtā nodarbība "Uzplaukt savā vārdā!" Botāniskajā dārzā pašā vasaras vidū šogad notiks jau ceturto gadu pēc kārtas - ar aicinājumu, būt dzīves vidū, atraisīt vairāk prieka un pārliecības, un ļauties savam iekšējam dejotājam, kurš mīt ikvienā no mums. 

Nodarbību vadīs Kristiāna Kalniņa, sertificēta Biodanza skolotāja, kura nodarbības vada kopš 2012.gada. Kristiānai ir arī maģistra grāds veselības aprūpē, deju/kustību terapeita, mediķa, mākslinieka, pedagoga un sistēmfenomenoloģijas izglītība.

Biodanza nodarbība ir emocijas atraisošs ceļojums, kuru pavada daudzveidīga mūzika un kustību vingrinājumi, jeb dejas. Tas ir viens kopīgs sajūtu rituāls ar sākumu, ceļojuma daļu un nobeigumu. Pirms katras dejas ir īss ievadstāsts.

Kopējais nodarbības ilgums ir līdz 2 stundām. 

Dejotprasme un priekšzināšanas nav nepieciešamas. Ikviens, kas vēlas veselīgi izkustēties un atklāt jaunas lietas par sevi un dzīvi, ir laipni gaidīts. Uz nodarbību jāņem līdzi kustībām ērts apģērbs, kājas vislabāk basas. Ieteicams paņemt dzeramo ūdeni.

Dalības maksa: Ieejas maksa botāniskajā dārzā nodarbības dalībniekiem ar paroli "biodanza-biodeja" ar 30% atlaidi (parole darbosies no plkst. 17:30). Ieejas biļešu cenas pieejamas šeit: https://www.botanika.lu.lv/darba-laiks-cenas/darba-laiks-bilesu-cenas/ Dalības maksa nodarbībā - ziedojums. 

Pieteikšanās: kristiana.kalnina@biodanzalatvia.lv, vai zvanot: tel. 29161100 (Kristiāna) vai 26047484 (Rita)

 

Par vadītāju: http://kristiana.biodanzalatvia.lv/

Par BIODANZA metodi: http://www.biodanzalatvia.lv/

Dalīties