Foto: Alvils Ronalds Bijons

"Dirty Deal Teatro" organizētā, Lindas Rudenes un Paulas Pļavnieces jaunā brīvdabas izrāde, kas notiks LU Botāniskajā dārzā, ir stāsts par trīs kolorītiem kungiem, kuri ilgstoši mitinās pašvaldībai piederošā teritorijā. Katrs no viņiem šeit atradis to pēc kā ilgojas, ko tādu, kas nošņurkušā zemes gabalā liek saskatīt personīgo paradīzi. Tomēr viss mainās, kad ierasti gauso kungu sadzīvi satricina negaidīta vizīte un “diena parastā” arvien vairāk sāk šķist kā “diena pastarā”. Vai kungi būs spējīgi glābt savu paradīzes zemi? Un vai mēs esam gatavi mainīt paradumus, lai glābtu savu paradīzi no bojāejas?

Izrāde tapusi sadarbībā ar biedrību “Zaļā brīvība” un reflektē par vides un klimata izmaiņu problēmām, kas mūs sagaida nākotnē, un notiek jau tagad. Lai vairāk iedziļinātos šajā tēmā, "Dirty Deal Teatro" (DDT) un “Zaļā brīvība” pēc izrādēm piedāvā skatītājiem piedalīties sarunā, kuru vadīs kultūras žurnāliste un sabiedriskā darbiniece Eva Johansone. Diskusija pēc katras izrādes ilgs aptuveni 40 minūtes. 

Biļetes pieejamas: Biļešu Paradīze kasēs (uz vietas biļetes iegādāties nav iespējams)

Izrādes datumi: 11.08.2021., 12.08.2021., 03.09.2021., 06.09.2021.

Izrādi organizē: Dirty Deal Teatro

Organizācija “Zaļā brīvība” ar DDT sadarbojas Eiropas Savienības finansētā projekta ClimACT ietvaros. 


Pirms izrādes skatītājus pie Botāniskā dārza kasēm (Rīga, Kandavas iela 2) sagaidīs kāds no DDT darbniekiem, kuram būs nepieciešams uzrādīt ieejas biļeti, personu apliecinošu dokumentu, kā arī derīgu Covid-19 sertifikātu (kas saņemts pēc vakcinācijas vai pārslimojot vīrusu). 

Aicinām ierasties no plkst. 18:00, lai pirms izrādes baudītu pastaigu pa Botānisko dārzu, kā arī atgādinām, ka izrāde norisināsies ārā jebkādos laikapstākļos. Ierosinām tiem izvēlēties piemērotu apģērbu. 

Dalīties