Iespēja pieteikties gleznošanas plenēram LU Botāniskajā dārzā pie mākslinieces Karine Paronjancas.

Mākslinieces Karine Paronjancas (Karine Paronyanc) gleznošanas plenērs LU Botāniskajā dārzā ir loģisks turpinājums projektam “Urbānā filozofija” un izstādei “Bio-sistēmas”, kas tikko veiksmīgi noslēdzas Jūrmalas pilsētas muzejā. “Maksla ar “Bio” zīmi” ir gleznotājas radošā devīze. Plenēra laikā top ne tikai Botāniskā dārza gleznaino ainavu etīdes, bet arī konceptuālas lielformāta kompozīcijas ar siltumnīcas konstruktīviem motīviem. “Dzīvās dabas spontānā plastiskuma un civilizācijas prāta linearitātes saskarsmes izpēte joprojām ļoti satrauc mani. Bet galvenais jautājums, kāda gan ir Cilvēka loma šajā mijiedarbībā? Cilvēka dzīves mērķis un jēga?”, tā gleznotāja raksturo savu meklējumu.

Plenēra noslēgumā plānojas multimediālā  izstāde “Siltumnīcas efekts”, kas aizkars aktuālas ekoloģijas problēmas un to tiešo saistību ar mūsdienu cilvēka dzīves eksistenciāliem jautājumiem.

Plenēra laika notiek arī regulāras gleznošanas nodarbības brīvā dabā bērniem un pieaugušiem. Sīkāka informācija un pieteikšanas nodarbībām info@karineparonyanc.com vai pa tālruni 22334243.

Dalīties