Agneses Krivades performatīva instalācija vienam apmeklētājam “Acs, kas atveras tumsā”. Iepriekšēja pieteikšanās obligāta!

Regīnai Ezerai piemita sava misticisma forma, kas dīvaini konstrastē gan ar viņas apsveikto un atbalstīto Padomju realitāti, gan arī viņas ultra-reālistisko, gandrīz iemidzinoši drošo valodas struktūru. Varbūt viņas izvēlētie vārdi un teikumi ir mānekļi, lai … ievilinātu mūs šajā tumsā.
Sevī velkošajā bezdibenī, kur nav apsolījuma par to, ka beigās viss būs labi. Vai par to, ka jebkādas beigas vispār būs. Sievišķā tumsa nav lineārs laiks, tā ir bezgalīga jušana, bezgalīga ņemšana un plūšana, sevī velkošais bezdibenis, kurā tu mirsi, kurš Tevi pārstrādās... lai atkal radītu jaunu dzīvību. Bet pirms tam mums ir mirkli jāpaguļ bezgalībā.

Obligāta iepriekšēja pieteikšanās ŠEIT. Jānāk uz LU Botāniskā dārza ieeju no Dzirciema ielas, kur jūs sagaidīs pasākuma organizatori.

Īstenotāji: Agnese Krivade, Kristaps Krivads, Deborah Robbiano, Mingaile Kola, Evelīna Andžāne, Žulijens Nuhums Kulibali, Agnis Binders, Ketija Riteniece, Dace Jakovica.

Instalācijas tehniskā realizācija: Aleksejs Beļeckis, Andris Eglītis, Olivers Nogda Spricis, Reinis Kalniņš un SIA MagnumNT.


Ieeja pasākumā, uzrādot derīgu Covid-19 sertifikātu, kas apliecina Covid-19 pārslimošanas faktu vai Covid-19 vakcinācijas faktu. Derīgs sertifikāts būs jāuzrāda kopā ar personu apliecinošu dokumentu. Ieeja pasākumā arī, uzrādot derīgu testēšanas sertifikātu.

Dalīties