Gada auga akcijas ietvaros, Latvijas Botāniķu biedrība, sadarbībā ar Latvijas Universitātes Botānisko dārzu un Latvijas Dabas fondu, aicina 1-.12. klašu skolēnus piedalīties vizuālās mākslas konkursā: “2022. gada augs – Eiropas saulpurene”.

Par 2022. gada augu Latvijas Botāniķu biedrība ir izvēlējusies Eiropas saulpureni Trollius europaeus. Lai popularizētu Gada augu, Latvijas Botāniķu biedrība aicina 1. – 12. klašu audzēkņus piedalīties vizuālās mākslas darbu konkursā: “2022. gada augs - Eiropas saulpurene”. Žūrija vērtēs iesūtītos darbus un labākie tiks pie vērtīgām balvām no konkursa sadarbības partneriem: Latvijas Universitātes Botāniskā dārza un Latvijas Dabas fonda. Labākie no iesūtītajiem darbiem nokļūs izstādē LU Botāniskajā dārzā. Katrs dalībnieks saņems elektroniskās pateicības par dalību konkursā.

Konkursa norises laiks: no 1. februāra līdz 1. maijam.

Konkursa dalībnieki: konkursā piedalās Latvijas vispārizglītojošo, speciālo izglītības iestāžu un interešu izglītības iestāžu 1.-12. klašu audzēkņi, iesniedzot konkursa darbu un tā vizītkarti, kas atbilst konkursa nolikuma prasībām.

Darbu iesniegšana: nosūtot pa pastu Latvijas Botāniķu biedrībai (adresi skat. nolikumā).

Konkursa laureātu izziņošana notiks šī gada 14. maijā Latvijas Botāniķu biedrības mājas lapā: www.botany.lv.


KONKURSA NOLIKUMS: ŠEIT


Lai veicas gada auga iepazīšanā un zīmēšanā!

Dalīties