14. augustā 16.00-21.00 LU Botāniskajā dārzā notiks vietējo ražotāju tirdziņš. Tirgotājus dalībai aicinām pieteikties no 12. jūlija līdz 5. augustam.

Trešdien, 14. augustā LU Botāniskā dārza Šķūnī un brīvdabas teritorijā notiks vietējo ražotāju tirdziņš, kurā aicināti piedalīties visi Latvijas uzņēmēji, amatnieki, mājražotāji, zemnieku saimniecības, mākslinieki, grāmatu izdevēji, dizaineri u.c., kuru piedāvātā prece atbilst pasākuma koncepcijai.

Lai pieteiktos tirdziņam, dalībniekam ir jāaizpilda pieteikuma anketa un tā jānosūta uz e-pasta adresi dainuvite.roginska@lu.lv. Dalības maksa par vienu vietu tirdziņā 15 EUR, ja korekti aizpildīts pieteikums rīkotājam nosūtīts līdz 29. jūlijam. No 29. jūlija dalības maksa tirdziņā ir 30 EUR. Pieteikšanās vasaras tirdziņam LU Botāniskajā dārzā ir atvērta līdz 5. augustam.

Tirdziņš apmeklētājiem būs pieejams bez maksas.

Plašāka informācija: dainuvite.roginska@lu.lv vai 67450860.

Par Latvijas Universitātes Botānisko dārzu

LU Botāniskais dārzs atrodas Rīgā, Pārdaugavā, Kandavas ielā 2. Maijā-augustā dārzs apmeklētājiem ir atvērts no plkst. 10.00 līdz 21.00. Ieejas maksa LU Botāniskajā dārzā: skolēniem ar klasēm – EUR 1.90, skolēniem individuāli – 2.90 EUR, studentiem un pensionāriem – EUR 3.90, pieaugušajiem – EUR 4.90. Bezmaksas ieeja: pirmsskolas vecuma bērniem, Latvijas Universitātes studentiem un darbiniekiem, I un II grupas invalīdiem.

Dalīties